Keressen minket a Facebookon!

Céges rendezvények

Karácsonyi ajánlatok cégek részére 2014

Tisztelt Partnerünk!
Jól tudjuk, hogy a Karácsony és általában az év vége nem csak a családok, de a cégek életében is fontos időszak. Ekkor jön el az évértékelés, a visszatekintés ideje. Ekkor nyílik lehetőség, hogy az összes munkatárs összegyűljön és közösen ünnepelje az elmúlt évet ízes ételek és remek italok társaságában. Együtt köszöntse és jutalmazza azokat, akik kimagasló mértékben járultak hozzá a cég sikeréhez.
Mi is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az ünnep az Ön kollégái számára is felejthetetlen legyen. Ezért szedtük csokorba és nyújtjuk át idei Karácsonyi menüajánlatokat, annak reményében, hogy hamarosan Önöket is vendégeink között köszönthetjük.

Vendégváró italok és falatok.

I. ajánlat
Érkezéskor vendégeit mézzel sült tökkel és sült gesztenyével fogadjuk.
Az ételek mellé forró puncsot kínálunk.
(igény szerint az ételeket és italokat csárdánk parkjában, hamisítatlan gyertyafényes karácsonyi környezetben kínáljuk)

II. ajánlat

Gyümölcspálinka vagy száraz pezsgő vagy narancs juice (mennyiség: 2 ital/)
Az italokat érkezéskor, vegyesen kínáljuk tálcáról.

Falatok:
Kacsamáj pástétom lilahagyma lekvárral magvas kenyéren
Mangalica sonkával göngyölt pácolt zöldségek
Érlelt kecskesajt muskotály szőlővel és virágmézzel leveles tésztában sütve

Menüajánlatok

Klasszikus Biczó menü
Gulyásleves vagy Tárkonyos sertésragú leves vagy Marhahúsleves gazdagon
(egy leves választható)

Sültes tál
(Sertés szelet Budapest módra, sajttalsonkával töltött pulykamell párizsiasan, sertéscsülök Pékné módra, cigánypecsenye, gombafejek és sajt rántva, kukoricás rizs, petrezselymes burgonya, vajban párolt zöldköret, vegyes salátatál)
Somlói galuska

Háromfogásos menük

1. Gulyásleves
Sertésborda Jóasszony módra, pirított fűszeres burgonyával, házi vegyes salátával
Tejes pite forró barack ízzel

2. Tárkonyos vadragú leves
Májjal töltött, bundázott karaj tejszínes burgonyapürével, házi vegyes savanyúsággal
Vegyes rétes borsodóval

Svédasztalos ajánlatok minimum 40 vendég részére

I. Svédasztalos vacsora
Újházi tyúkhúsleves izsáki lúdgége tésztával
Mini töltött káposzta
Vörösboros Marhalábszár pörkölt tarhonyával, vegyes savanyúsággal
Szezámmagos bundában sült csirkemell párolt rizzsel
Májjal töltött gombafejek rántva burgonyapürével
Csőben sült brokkoli rózsák burgonyakrokettel
Tejes pite forró barack ízzel

II. Svédasztalos vacsora
Nyírségi gombócleves
Bográcsgulyás
Halpaprikás túrós csuszával
Csülök Pékné módra
Magyaróvári sertésszelet zöldséges rizottóval
Sajttal-sonkával töltött pulykamell, vajban párolt zöldkörettel
Csőben sült brokkoli rózsák burgonyakrokettel
Gombafejek, sajt rántva
Aranygaluska vanília sodóval
Túrógombóc

III. svédasztalos vacsora

Hideg fogások: Vegyes hidegtál szalámikból, sonkából, kolbászból, helyi sajtokból és körözöttből összeállítva

Saláták:
Majonézes saláta variációk
(burgonya, francia, tojás)

Meleg fogások
Kenyérben sült csülök vendégek előtt szeletelve, friss tormával, mustárral, pácolt zöldségekkel
Ropogós kacsacombok pecsenyelével, káposztás cvekedlivel
Kakukkfüves vadpörkölt erdei gombás árpagyönggyel
Saslik vegyes húsokból fűszeres steak burgonyával

Desszertek
Fahéjas – almás lepény
Házi áfonyás krémes
Császármorzsa házi lekvárral

Italcsomag ajánlatok korlátlan fogyasztással

I. italcsomag
Sió gyümölcslevek
Coca Cola üdítők
Ásványvíz
Feketekávé

II. Italcsomag
Sió gyümölcslevek
Coca Cola üdítők
Ásványvíz
Csapolt Bürger sör
Ház Borai
(Rajnai Rizling, Kunsági kékfrankos, Cabernet Rosé)
Gyümölcspálinka kínálás a rendezvény alatt két alkalommal
Feketekávé

III. Italcsomag
Sió gyümölcslevek
Coca Cola üdítők
Ásványvíz
Csapolt Bürger sör
Ház Borai (Rajnai Rizling, Kunsági kékfrankos, Cabernet Rosé)
Kárpátia pálinka, Jagermeister, Bailey’s
Feketekávé


Transzfer a csárdába
Annak érdekében, hogy minél komfortosabbá tegyük a nálunk töltött időt, igény szerint transzfert biztosítunk kollégái részére egy előre megbeszélt helyszínről a Biczó csárdába és a rendezvény végén vissza. A kedvezményes transzfer áraival kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.
Bízunk abban, hogy az összeállított Karácsonyi ajánlatok közül Ön is talál ízlésének és elképzeléseinek megfelelőt. Természetesen, bármelyik menüsor vagy italcsomag szabadon módosítható, személyre szabható. Csak hívjon minket és mi megvalósítjuk elképzeléseit.
 

Falusi disznóvágás a megújult Biczó Csárdában

A téllel együtt beköszönt a disznóvágások időszaka is. A disznóvágás mindig is egyfajta ünnepszerű „szertartás”volt a falusi emberek körében; összehozta a családot, rokonokat, barátokat, az igazi házi pálinka, jó borok és finom ételek mellé. Nem véletlen tehát, hogy manapság a disznóvágás lett az egyik legkedveltebb téli csapatépítő program a cégek körében, hiszen minden körülmény adott egy igazi jó hangulatú hétvége eltöltésére.
Ajándékozza meg munkatársait, kollégáit, barátait, családtagjait a disznóvágás élményével. Garantáljuk, hogy csak a disznó nem fogja élvezni!
Mindehhez engedje meg, hogy meginvitáljam a Kecskeméttől csupán 30 kilométerre, a Kiskunsági Nemzeti Park közvetlen szomszédságában fekvő Biczó Csárdába, ahol igazi falusias ízekkel, friss levegővel, csodálatos környezettel és kiváló programokkal várjuk télen is a pihenni vágyó Vendégeinket.

Egész hétvégés „TOR-TÚRA” (3 nap, 2 éjszaka)

1. nap: Péntek: érkezés a délutáni órákban. Este kiadós vacsora, majd a hosszú nap fáradalmainak kipihenése a panzió klimatizált, zuhanyzóval, televízióval, minibárral ellátott két illetve négyágyas szobáiban. ( Maximum szálláshely kapacitás: 35 fő)

2. nap: Szombat: kora reggel a kedves Vendégeket „ébresztő”pálinkával, forralt borral, teával és pogácsával kínáljuk, hogy kellő erővel lássanak neki a nagy munkának. A disznóvágás összes munkafolyamatában (vágás, pörzsölés, feldolgozás: húsdarabolás, darálás, ízesítés, abálás, hurka-kolbásztöltés) aktív részvételre számítunk.

A disznóölést csak erősebb idegzetű Vendégeinknek ajánljuk! Reggeliként bőséges paraszttálat (abált szalonna, füstölt májas, kolbász, mangalicazsíros kenyér), téli házi savanyúságot és kemencében frissen sütött házi kenyeret kínálunk.

Ebéd: orjaleves, friss pecsenye.
Este az egész napos munka megérdemelt gyümölcseként disznótoros vacsora (töltött káposzta, sült hurka, kolbász, oldalas, tepsis burgonya, házi savanyúság és desszertként töltött hájas sütemény) és hajnalig tartó mulatozás cigánymuzsikusok közreműködésével.
A program ideje alatt korlátlan a bor és az ásványvízfogyasztás.

3. nap: bőséges reggeli, majd hazautazás.

A fenti programhoz opcióként az alábbi szolgáltatások igényelhetők:
• kóstoló összeállítása az otthoniaknak
• néptáncegyüttes
• szóló néptáncosok
• lovas kocsikázás
• lovas kocsizással egybekötött hagyományőrző lovasbemutató, élő Tanya-múzeum látogatásával
• lovaglási lehetőség
• lovas szán
• pezsgőgyár-látogatás, bevezetés az izsáki pezsgőkészítés rejtelmeibe
• együttesek, zenekarok
• stand up comedy.
Amennyiben szeretné megszínesíteni ittlétét a fenti programok valamelyikével, vagy egyéb kérése van, kérje egyedi árajánlatunkat!
A programot minimum 20 fő esetén indítjuk.

Kérje árajánlatunkat!
 

1 napos disznólkodás

06.30: Kora reggel érkezés a Biczó Csárdához.
07.00: A vendégeket pálinkával, forralt borral, teával és helyben frissen sütött, pogácsával kínáljuk. Miután a Vendégek összeismerkedtek a böllérrel és kellőképpen felkészültek a disznóvágásra, kezdetét veszi a disznóölés, melyet csak erősebb idegzetű Vendégeink figyelmébe ajánlunk!
08.00: bőséges disznótoros reggeli, amelynek tartalma: abált szalonna, disznósajt, füstölt májas, mangalicazsíros kenyér, füstölt kolbász, téli savanyúságok, helyben, frissen sütött kenyér.
09.00 - tól: disznóvágási műveletek, melyben kedves Vendégeink aktív részvételre számítunk!
13.00: Ebéd: orjaleves, friss pecsenye, téli savanyúságok, almás lepény, kávé.
Ebéd után folytatódnak a feldolgozás műveletei.
18.00 Evés, ivás, mulatozás!

Vacsora: töltött káposzta, savanyú máj, fatálon: sült hurka, kolbász, oldalas; téli savanyúságok, töltött hájas sütemények.

A vacsora alatt a jókedvről cigánymuzsikusok gondoskodnak.
Az egész nap folyamán korlátlan a vörös-fehér bor és az ásványvíz fogyasztása.
Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
A programot minimum 20 fő esetén indítjuk.

Disznótoros vacsora (disznóvágás nélkül)

Lehetőséget kínálunk csoportoknak, cégeknek, magánszemélyeknek disznótoros vacsorára, mely egy kicsit visszaidézi a falusias” disznó-tor”-ok hangulatát.
Az érkező vendégeket pálinkával, forralt borral, forró teával és helyben, frissen sütött házi tejfölös pogácsával köszöntjük.
Utána következik a vacsora, amely tartalmaz:
• orjaleves Juhászné eperlevél tésztájával
• savanyú máj töltött káposzta
• disznótoros tál: sült pecsenye, sült hurka, kolbász, törött burgonya, párolt káposzta, téli vegyes savanyúságok
• töltött hájas sütemények
• kávé

Tájékoztató

A fenti programok esetében a disznóvágás látvány disznóvágás. A sertés a vágás, feldolgozás után nem kerül a Biczó Csárda konyhájába. Amit Önök a disznótoros során fogyasztanak, egy EU-szabvány szerint üzemelő húsfeldolgozó termékeiből készítjük el és szolgáljuk fel.
A jogszabályok betartása természetesen nem befolyásolja a hagyományőrző disznóvágás hangulatát!